Bankly hjælper dig med at finde de billigste forbrugslån

Efter coronakrisen har mange danskere svært ved at få råd til alt det, de gerne vil. Af denne årsag kigger mange danskere sig om efter et betalbart lån, så de kan få råd til det, de gerne vil. Er du blandt disse danskere? Og du er ikke den eneste, for flere tusinde mennesker leder efter et online lån, fordi det efterhånden er blevet utroligt nemt og hurtigt at søge om.

Hvis du derfor står og mangler penge til at betale for din sommerferie, så kan du overveje at optage et lån online. Det er nemlig blevet særdeles mere tilgængeligt for danskere at lave en ansøgning om et lån online. Dette skyldes, at at låneformidlere såsom Bankly har forbedret deres service gevaldigt i løbet af de sidste par år. For et par år siden var det at ansøge nemlig særdeles rodet og ikke særlig intuitiv at bruge for dig som bruger.

Hvordan fungerer det helt præcist?

Bankly sammenligner nemlig produkter fra adskillige danske banker såsom Basis Bank og LånLet. Når du bruger Banklys service vil den altså vise dig resultater fra alle bankerne, og således kan du slippe for bøvlet med selv at skulle sammenligne lånetilbud fra de forskellige banker.. Når du har modtaget alle lånetilbuddene kan du sammenligne dem ved at se på lånenes ÅOP. Hvis lånene har samme løbetid, kan du nemlig hurtigt identificere hvilket af tilbuddene, der er billigst – det er nemlig det tilbud med den laveste ÅOP. ÅOP står nemlig for ’Årlige Omkostninger i Procent’, så du kan trygt stole på, at alle lånets omkostninger er regnet med ÅOP’en, og du skal således blot skrive under på det lånetilbud med den mindste ÅOP.

Hvordan kan jeg låne penge hos Bankly?

Bankly udsteder ikke selv lån. Hos Bankly kan du dog identificere nøjagtig det perfekte lån fra en af de danske banker, som matcher dine behov. Og så kan du nemt og hurtigt få dit hurtige forbrugslån hos den låneudbyder, du har valgt.

Hvad skal der til, før jeg kan optage et online lån?

I Danmark er der forskellige krav til låntager afhængig af långivers præferencer. De fleste danske banker og pengeinstitutter, som udsteder online lån til private, bestemmes af, at du som debitor er fyldt 18 og boende i Danmark.

Derudover er der flere banker, der forlanger, at du som debitor ikke er er i RKI (Ribers Kredit Information) eller står opført i Debitor Registret. Dine forhold kan fastslås med NemID – og af den grund skal du egentlig bare kunne vise et gyldigt NemID, i tilfældet af du ønsker at tage et lån.

Man kan se meget mere om låntagning på hjemmesiden Bankly.